ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ

Το ενδιαφέρον επίσης των ανθρώπων της εποχής μας για τη διατροφική και θεραπευτική αξία των φυτικών ειδών στις τελευταίες δεκαετίες παρεκίνησε και τις Μοναχές της Μονής της Παναγίας προς την κατεύθυνση αυτή, την επεξεργασία δηλαδή των βοτάνων της περιοχής και την κατά δύναμη καλλιέργειά τους στα κτήματα της Μονής.

Από δεκαετίας οι Μοναχές στο συγκεκριμένο Μοναστήρι ασχολούνται με τη συλλογή και επεξεργασία τους, η οποία διεκπεραιώνεται με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, με τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και με αυστηρό μικροβιολογικό έλεγχο σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΕΟΦ και σε συνεργασία με εξωτερικό διακριβωμένο κατά ΕΣΥΔ και ΕΟΦ μικροβιολογικό εργαστήριο.

 
 

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «Ο Βοτανόκηπος»

Καρπός της καλλιέργειας και επεξεργασίας των βοτάνων είναι η επιμελημένη παραγωγή πολλών προϊόντων με γνήσια πάντοτε και υγιεινά φυσικά υλικά. Παρασκευάζεται μεγάλη ποικιλία κηραλοιφών, σαπουνιών και διαφόρων ειδών καθαρισμού του δέρματος και προσωπικής περιποίησης.

Η χρήση πρώτων υλών για την παρασκευή των ποικίλων φυσικών προϊόντων εξασφαλίζεται κυρίως με την προσωπική εργασία των Μοναχών στον βοτανόκηπο της Μονής, γεγονός που δικαιολογεί και την επωνυμία του Εργαστηρίου.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:30 - 12:30

Τηλ. 2465304923

Για τιμές χονδρικής επικοινωνήστε μαζί μας.

e-mail : info@herbal-monastery.com